Artikelen

Ademen

27 februari 2017

Ademen

‘Hoe gaat het met het zwemmen in zee?

Hou je het nog vol? Ga je nu met de sneeuw en regen ook, nee toch?

De vragen die vrienden, familie, mijn kinderen en geliefde stellen, zijn fijn. Ik snap ze ook. De angst en misschien ook het stille verlangen.

Lees meer …

december

5 december 2016

Ademen

Als je deze feestdagen als moeder naar de 120% energieverbruik op focus en wilskracht gaat, grote kans dat je lichaam nu al signalen geeft dat het te veel is. Dat je door je rug gaat bijvoorbeeld of overal ontstekingen krijgt.

Lees meer …

Ochtendritueel

2 september 2016

Ademen

Sinds enkele tijd mediteer ik ‘s ochtends. Eerst heel zachtjes. Ik sta half 7 op. Het huis is stil, iedereen slaapt nog. Wil je ook een stevig ochtendritueel ontwikkelen, lees hier verder wat het mij brengt.

Lees meer …

Jij bent het antwoord

27 februari 2017

“Ze moest zo huilen om mijn brief met antwoorden op haar vragen. Ze heeft alleen maar gehuild. De reden kan ik niet vertellen. We hebben de hele middag maar dicht bij elkaar op de bank gezeten”.

Lees meer …

Buiten spelen

4 april 2016

Ademen

Hoop je dat je kinderen veel buiten zijn, waar zij bouwen, dromen, spelen, hutten bouwen, samenzijn en leren? Met plezier, in contact en een lach op hun gezicht?

Lees meer …

Ouderschap

15 februari 2016

Ademen

Mijn dochter wordt deze week 9 jaar. We kochten alvast een fiets voor haar verjaardag. En hup, daar ging ze, met een gil. Ze glunderde, straalde, glom.

Lees meer …

Nu ben ik er helemaal voor jou

27 februari 2017

 

Als je regelmatig mooie momenten samen hebt, ontstaat contact en verbinding. Je kind zal leren praten over zijn gevoelens en voelen dat zijn behoeften er voor jou als ouder ook toe doen. Net zoals de behoefte van je bijzondere kind en de behoeften van jou. Zo verbetert het contact tussen jullie en weet je wat er leeft. Stap binnen in de schatkamer, ontvlam jullie vuur.

 

Lees meer …