KERNVERHAAL

Wil je dat je leven zich vreugdevol aan je ontvouwt? Wil je meer ontspanning en plezier ervaren?

ONTRAFEL en FOCUS

 

Kom, geef vorm aan je leven door als eerste je verhalen ademruimte te geven. (Her-)ontdek je plezier, zeker als je nu regelmatig overvallen wordt door angst of onzekerheid over wat je te doen staat. Als je af wilt komen van de angsten die je tegenhouden dàt vorm te geven wat je lief is. Zoals een lied of boek schrijven, een aanbod maken of gitaar spelen.

 

 

We gaan op zoek naar welke gevoelens en verlangens er bij je leven en hoe het komt dat je overvallen wordt of gebruik maakt van angst. We zullen samen jouw verhaal ontrafelen met de elementen van de heldenreis, de heldinnenreis, levensverhaal en vrouwelijke fasen in de relatie met jouw kind en ouders. Je vertelt en voelt je verhaal, zodat het verhaal achter jouw vraag zich ontvouwt. Zo dient een nieuw verlangen zich aan en kun je vorm creëren.  

 

Na voorbereiding, deze dag en coaching van 3 maanden, zul je je kernverhaal helder hebben.  Een verhaal dat je helpt in je relatie met jezelf, kind, geliefde, leven en werk. Je weet en oefent met wat jou energie geeft, zonder het altijd maar weg te geven aan anderen. Je ontvangt mijn begeleiding je verhaal te vertellen, schrijven of vorm te geven op een manier die jou past + te leven met de mensen die je lief zijn.

 

In februari 2018 ben je welkom langs de zee.

 

KERNVERHAAL

Prijs: €449,- (vrij van btw)

 

 

Wil je weten of dit avontuur bij je past? Mail, app pf pb me.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

“Er zijn zóóó veel kwartjes bij me gevallen. Mijn verhaal hangt nu bij mijn bureau met daarnaast een daarop opgebouwde, vernieuwde website, kalender en mediaplanning. OMG you made that happen. Ik weet nog steeds niet wat er gebeurde, maar het voelde als pure magie”. Jennifer van Balkom, LifeEngineer

 “Alsof er een knop is omgegaan. Van de focus op wat naar was, naar richting op wat er wel is.” Margreeth

“Ik ben heel blij dat ik Marianne heb geschreven en met haar op pad ben gegaan. Ik heb erkenning, herkenning en vertrouwen gevonden en nu een stevig fundament gebouwd. Ik kan mijn verhaal op waarde te schatten en durf de sprong naar het ondernemerschap te wagen. Dank je wel Marianne, dat je me hebt laten zien dat mijn eigen leven me altijd de weg wijst en dat ik kan vertrouwen op wat er is en wat er nog komt.” Irene, janauri 2018

 

2018 © Marianne

KERNVERHAAL

Veel gestelde vragen:

“Ik lees nergens dat ik dit als vrouw zonder kinderen ook kan doen. Past dit ook bij mij als ik in mijn privéleven regelmatig ansgtig ben?”

Ja, dit aanbod is ook voor vrouwen die geen kinderen hebben. Als jij overspoeld wordt door je gevoelens en emoties, ga ik graag met je op pad. Vooral als je oplossingen wilt vinden ìn jezelf en lichthartig jouw leven en wereld vorm wilt geven.