1-op-1

Ben je moe en heb je onrust in je hoofd? Voel je je als moeder helemaal niet zoals je je wilt voelen? Wil je minder stress ervaren en meer LEVEN?

 

1-op-1

1-op-1

Het kan zó frustrerend voelen als je je kind of tiener niet (genoeg) kunt helpen en je het maar niet goed lijkt te kunnen doen.

Dat kan anders.

Door als eerste te ontrafelen en vinden waar je zo naar verlangt!

In een (online) check-in van 1 uur vinden we de kern van je vraag en ontvang je tools om te gaan met jouw gevoelens en het gedrag van je kind.

Je leert achter jouw gevoelens, het gedrag van je kind of tiener te kijken. Waar worstel jij of je kind mee? Los van angst, discipline, schaamte, schuld, straf en zwakte. Vanuit verbinding, lievelingsgevoelens, empathie en compassie.

Je bent van harte welkom. Als je liever 3 keer een ‘mini-check-ins’ wilt om op koers te blijven, dat kan ook voor deze prijs.

 

De prijs is eenmalig €111,-. (vrij van btw)

 

Na je betaling via iDEAL plannen we direct ons online gesprek van 1 uur of 20 minuten in, via Skype, Zoom of gewoon door te bellen.

 

Tussen 11 maart en 11 april 2017, na iedere volle maan, is er plek voor 5, nu nog 2, moeders.

 

1-op-1

‘Dank je wel voor het fijne gesprek. Ik kan verder met mijn pleegdochter nu ik dit weet’. M.

 

En nee, in je vragen en het zoeken naar oplossingen ben je niet alleen.

In je moederschap leer je iedere dag. In alle micromomenten, gedachten en gevoelens die er spelen bij jou en je kind. Jouw gevoelens spiegelen precies wat aandacht vraagt.

Het geeft steun als je zoekt naar een oplossing voor wat waardevol voor jou is. Ik wens je dat toe, luister en help je er graag bij.

 

Met al mijn liefde, Marianne

© 2017

1-op-1