Creatie

Iedere moment dat je met plezier en ontspanning aan je project werkt, iedere krachtige en gedragen actie die je onderneemt, brengt je dichter bij wat je IN je leven wilt brengen.

Creatie

 

De CREATIECIRKEL met Marianne Oude Nijhuis is een 6 maanden Mastermind en start maandag 25 februari 2019 tot 10 september 2019.

 

VOOR WIE?

 

De creatiecirkel is voor jou, als jij als creatieve ondernemer de intentie hebt om het idee dat bij jou aanklopt, met hart en ziel te willen maken, voltooien en brengen naar de mensen voor wie het van enorme waarde zal zijn.

Je zult genieten van de Creatiecirkel als je verlangt naar een intieme plek en stevige structuur waar je vertrouwen en veiligheid ervaart, zodat je je diepste verlangens en dromen met gemak en vol vertrouwen kunt MAKEN.

Je wilt je project voltooien door structuur, focus en tijd in te plannen het werk te doen. Zo ontvouwt de weg die voor je ligt, vanuit ontspanning.

Je wilt je vooral gedragen en ontspannen voelen. Je bent een avontuurlijke vakgenoot of een creatieve ondernemer en weet dat je je genius, talenten en kwaliteiten in je draagt om het te DOEN, wat het project van je vraagt.

De Creatiecirkel helpt je op je weg bij het natuurlijk en speels ontvouwende proces van een creatie, ook als er van alles in de weg staat.

 

 

 

De Creatiecirkel

Creatie

 

Het is mijn verlangen in de Creatiecirkel ruimte, kennis en ontspanning voor je te scheppen, zodat jouw project vorm kan krijgen.

Het geeft mij een enorm plezier en ik voel me gezegend je in dit proces te mogen helpen. Het proces en fasen zijn als de golven in je lichaam, zodat je moeiteloos een boek, website, programma, aanbod, product of ontwerp vanuit een groter geheel kunt maken en je zielspad kunt blijven bewandelen. Ik ervaar elke dag weer hoe het voelt als je creativiteit weer gaat stromen in je werk en lichaam.

De Creatiecirkel zal doorweven zijn, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel, met mijn perspectieven op de ontwikkeling van kinderen, ouderschap, ondernemerschap, onderwijs, creativiteit, gevoelens en (ziels-)kwaliteiten.

Structuur

Creatie

 

In de 6 maanden ontvang je:

 

  • Om de maand 1 online mentorsessie met Marianne, om je 1-op-1 te helpen bij het starten, voortzetten en voltooien van je project.

De inzichten, kennis en oefeningen die je ontvangt, sluiten aan op de vragen en verlangens die er bij je leven om het werk van je project te kunnen doen. Het helpt je direct in het versterken van de relatie met je project en gedragen te voelen, zodat je met plezier en creativiteit de volgende stappen met helderheid kunt zetten. 

 

  • Elke maand 1 online  CREATIECIRKEL – je mastermind-bijeenkomst van 90 minuten met Marianne in een intieme groep, van maximaal 8 deelnemers.

Hierin deel je jouw ervaringen, vragen over het proces, inhoud van je project en ontvang je alle support en relevante kennis om de volgende stappen in je creatieproces te kunnen zetten.

 

  • Elke maand 1 LIVE CREATIECIRKEL – je mastermind-bijeenkomst van 1 dagdeel in de omgeving Alkmaar met Marianne en je mastermindgroep.

Je geeft tijd, energie en focus om het werk aan je project te doen, het werk lief te hebben en ontvangt de structuur en oefeningen het werk te doen.

 

  • Elke maand 1 CREATIECIRKEL met je mastermindgroep. Elke maand 1 LIVE dagdeel met je mastermindgroep, in een online ruimte OF in een ruimte in je omgeving die voor je klaar staat.

Je geeft tijd, energie en focus om het werk aan je project te doen, het werk lief te hebben en ontvangt de structuur, ruimte en oefeningen het werk te doen.

  • Toegang tot besloten platform voor het delen van je ervaringen, vragen en support (geen fb).

 

In de tijd dat we samenwerken, ben ik dicht bij je en is er ruimte onbeperkt al je verhalen en vragen aan me te schrijven en stellen & mijn support 1-op-1 te ontvangen. Je online mentorgesprekken vinden plaats via telefoon of zoom.

 

Veilig verlangen

Creatie

Als je JA zegt tegen je project te midden wat je werk, opleiding en gezin van je vraagt, hou je dan nog tijd en geld over om te genieten of te werken in je bedrijf?

Je merkt dat je verlangt dat je creativiteit meer ruimte krijgt en je je graag omringt met natuur, vrijheid,  zachtheid, plezier.

Je wilt ook graag ruimte hebben te werken EN bij je kind te zijn, voor je gezin te zorgen en support te bieden in de ontwikkelingsfasen die je kind doorloopt.

Oh, ik snap je. Ik voelde me enorm gespannen en schuldig, toen ik met mijn idee instapte in mijn mastermind, oktober 2017. Bang dat ik geld, tijd en energie weghaalde voor de toekomst vàn en met mijn kinderen.

En ik wist niet eens zeker of dit idee wel haalbaar was, het schrijven van een boek.

En toch… Ik wilde zo graag mijn zielspad bewandelen, mijn ideeën uitwerken en een mentor kiezen die me daarbij kon helpen. Dat deed ik, hoe spannend ook.

Vanaf het eerste moment dat ik JA zei, veranderde alles. Het bracht me terug bij alles wat er IN me is, zodat ik van daaruit kan creëren.

Het gaf mij inzicht in mijn (ziels-)kwaliteiten, in mijn creatieproces, tijd, energie, focus en vertrouwen voor nù en daardoor ook de toekomst.

En ik genoot van in mijn tempo werken, leren, ontspannen, uitrusten en me niet te hoeven meten aan een groep.

Ik genoot van de hulp van mijn mentor bij mìjn vragen EN een luisterend oor, inspiratie en ruimte van mijn mede-creatievelingen die een uniek creatieproces doorliepen.

Het is veilig te verlangen.

 

Thuiskomen

 

De creatiecirkel is geen programma met modules of stappen die je moet doorlopen. De creatiecirkel begeleidt jou en je project en geeft je de kennis die jij nodig hebt, op het juiste moment in jouw creatieproces.

Het helpt om voor je project het fundament, structuur en vorm te geven, vanuit vertrouwen en ontspanning. 

Als jij bereid bent alles wat nodig is te investeren in je project, zoals materialen en apparatuur, specifieke kennis voor jouw project, aanvullende support van een uitgever, webdesigner, fotograaf of bijvoorbeeld een videograaf, is het mogelijk dat je na 6 maanden je project voltooid hebt en brengt naar de mensen waarvoor het van grote waarde is.

Het is mogelijk met hart en ziel je project tot leven te laten komen.

Je ervaart vertrouwen en focus het werk in stilte te doen, je project lief te hebben, vanuit speelsheid, harmonie, enthousiasme en nieuwsgierigheid. Je kunt in alle eenvoud en liefde aan je project werken, stap voor stap. Dat wat jij te doen hebt en wilt brengen naar de mensen die het lief zullen hebben.

Mijn belofte is dat de Creatiecirkel jou, je project en bedrijf voedt, laat groeien en van waarde is voor de mensen om je heen.

De eerste stap is om JA te zeggen tegen je idee of project.

Als je zoekt naar wat de Creatiecirkel je kan geven, is de volgende stap je plek te reserveren.

Dat kan tot uiterlijk donderdag 21 februari 2019.

 

JA, laat me weten als de inschrijving voor de Creatiecirkel opent.

 

 

Na je aanmelding, kun je je schouders laten zakken, opgelucht ademhalen en gaan we direct samen op pad. We plannen de data voor je 1-op-1 mentorgesprekken, op je gewenste dagen.

Vanaf 25 februari 2019 start de Creatiecirkel – de 6 maanden Mastermind en ontvang je alle exacte data, structuur, ruimte, tijd en namen van je intieme groep mede-masterminders.

Twijfel niet contact op te nemen met Marianne met al je vragen.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis ©

februari 2019

VOORWAARDEN

Creatie

 

Voor de Creatiecirkel en mentorschap ontvang je, net als bij mijn programma’s, geen terugbetaling. Aanmelden kan uiterlijk tot donderdag 21 februari 2019.