HOME2ME

Moeder & dochter

HOME2ME

Het verhaal dat je vertelt is de wereld waarin je dochter opgroeit. Nu je dochter verandert van meisje naar jonge vrouw, hoop je dat zij zich thuis en veilig voelt in haar lichaam, haar stem kan laten horen en kan blijven wie zij is.

HOME2ME

De 4-weekse online workshop HOME2ME draagt het thema moeder-dochter in zich en helpt je als moeder jouw verhaal te ontrafelen, naar je dochter te kijken met empathie en compassie, jullie verhalen los te koppelen en te verweven tot een verhaal dat helpt. Zo kun je haar in vertrouwen helpen bij de drempels die zij over gaat.

 

 

HOME2ME

Het verhaal dat jij haar vertelt, begint bij jou. In HOME2ME sta je stil bij wat vrouwelijkheid voor jou betekent en hoe je dit wilt laten klinken in jouw gezin.

Hoe geef je vorm aan plezier, vrouwelijk ritme van tijd, geld, cycli, werk, creativiteit, inspiratie? Je staat stil bij gevoelens, empathie, compassie, rituelen voor zelfzorg, de vrouwelijke cyclus, de 4 fasen van de maan en archetypen in het moederschap. In jullie moeder-dochterrelatie vorm je jouw en haar verhaal van de Heldinnenreis èn HERO’s JOURNEY waarin vrouwelijke kwaliteiten zichtbaar worden.

Kun je samen met haar vrouwelijke rolmodellen en rebels vinden die haar voeden en inspireren? Hoe zal het anders zijn als je haar kunt leren dat zij niet mee hoeft in een tijd van zorgen voor anderen, stress, lineaire tijd en jezelf vergeten. Geef haar de vrijheid vrouw te worden.

HOME2ME

Hoe werkt HOME2ME? 

De eerste week van de workshop is direct voor je beschikbaar op het moment dat je je hebt opgegeven. Je doorloopt in een online leeromgeving stap voor stap alle liefdevolle lessen, video’s en schrijfoefeningen voor jou en je dochter. Je ontvangt iedere week een Lovenote, kort en liefdevol om je te helpen richting te vinden en houden in de week. Na de eerste week, ontvang je per week toegang tot de volgende week.

 

HOME2ME

 

Week 1: Herinner en droom

Moederschap begint bij jou, daarom begin je bij jouw verhaal. Je staat liefdevol stil bij wat je herinnert en waarop je hoopt. Voor jou en je dochter.

Week 2: Creëer

In deze week krijgt vrouwelijkheid, alchemie in het vrouwelijk lichaam, de vrouwelijke cyclus, de 4 fasen van de maan en archetypen in moederschap de ruimte. Je observeert en creëert dat waar jij behoefte aan hebt voor jezelf en je dochter.

Week 3: Release

Je ontdekt welke verhalen jij los wilt laten, zodat er ruimte komt voor wat belangrijk is voor jou EN de verhalen van je dochter.

Week 4: Herhaal

Om in verbinding te zijn, zet je creativiteit in om verliefd te blijven op je leven. Dit krijgt een plek in jouw Heldinnenreis en de 9 elementen van je HERO’s JOURNEY. Je herhaalt deze week dat wat heel en goed is, net als de maan.

HOME2ME is voor jou als je:

  • Wilt kijken naar je dochter vanuit empathie, verbinding en compassie
  • Creativiteit en verbinding belangrijk in je leven is
  • Stil wilt staan wat jij wel en niet kunt doen voor het veranderende tienerlichaam, gevoelens, chemie en menarche van je dochter
  • Zoekt naar inspiratie en mooie sites, apps, boeken en producten die je kunt aanbieden aan je dochter (zonder chemische troep en hormonen die van invloed zijn op haar gevoelens en lichaam)
  • Je dochter tussen de 6 en 25 jaar is en je je afvraagt of vrouwelijkheid voldoende ruimte krijgt of heeft gekregen in jouw gezin
  • Als je wilt leren hoe de maan invloed heeft op hoe jij je voelt, ook voor het ritme in je werk of bedrijf

 

 

Prijs: €125,- (vrij van btw)

 

 

~

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, orthopedagoog NVO, schrijver, coach, moeder van 2 kinderen van 10 en 9 jaar, vrouw van mijn geliefde, dochter van gescheiden, liefdevolle ouders, zus van 3 broers en 1 zus, tante van een heel zwikkie toffe neefjes en nichtjes, logeeradres van vrienden en vriendinnen van mijn kinderen. En ja, ik zwem sinds september 2016 iedere week in de zee, in alle 4 de seizoenen.

Er ging een wereld voor me open toen ik in mijn moederschap leerde over vrouwelijkheid, empathie, compassie, gevoelens, behoeften en kwaliteiten van je ziel.

Als jong meisje was ik dapper, lief, creatief, bang en rebels. Als werkende vrouw gebruikte ik mijn lichaam als transportmiddel vanuit mijn hoofd, totdat mijn lichaam me om kalmte vroeg. De waanzinnige wijsheid die in mijn lichaam ligt opgeslagen, is iedere dag voor mij een les en inspiratie. Het verhaal voor mijn dochter begint bij mij, in het verhaal dat ik mezelf en en haar vertel. Dat mag een mooi verhaal zijn, met overwinningen, tegenslagen, plezier, empathie en liefde. Veel liefde graag.

De essentie van mijn werk is verbinding en empathie. Verbinden kan op vele manieren, online en live. Ik werk het liefste op het snijvlak van mijn ervaringen als deskundige, moeder, schrijver en ondernemer.

Je kunt van me leren hoe je (weer) in verbinding komt met je kinderen, jouw verlangens, verhaal of liefdesverhaal + hoe je met gevoelens en emoties kunt omgaan, zonder te straffen, schaamte, negeren of time-outs. Dat voelt als eb en vloed, met soms hoge golven, stille vlakten en diepe wateren. Als de zee zeg maar.

HOME2ME

 

Op dit moment kun je kiezen over de drempel te stappen naar wat vrouwelijkheid in jouw leven betekent. We hebben vrouwelijke krachten nodig in de wereld, meer dan ooit. Ik ontmoet je graag in die wereld.

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

© 2018

 

 

 

“HOME2ME zet aan tot aandacht en liefde voor jezelf. Het zet je vrouw zijn letterlijk in het licht. Deze aandacht voor jezelf is een levensbehoefte.

Het geeft zicht op mijn rol als kind en dochter in het zorgen voor mijn ouders in hun laatste fase, terwijl mijn kinderen al volwassen zijn. Dat de maan en cyclus zo’n invloed heeft op hoe je je voelt, had ik dat maar geweten toen mijn kinderen klein waren. En….. ik heb mijn liefde voor schrijven weer hervonden”. Lou, HOME2ME zelfstudie, februari 2017

 

Wat als deze workshop voor mij niet werkt?

Als alle kennis, video’s, oefeningen, sessie op het strand en de foto’s niets voor jou en je dochter hebben gedaan, laat het me weten. Je krijgt het volledige bedrag terug. Ik wil dat je intens tevreden bent, zodat jij je gesteund voelt in het grootbrengen van je kind.

Is deze workshop voor alle moeders met dochters?

Je kunt de oefeningen gebruiken om jouw relatie met jezelf te verdiepen en meer te leren over vrouwelijkheid, cycli, empathie en je relatie met jouw moeder. Deze workshop brengt je in beweging en vraagt los te komen van beperkende gedachten en opvoedtechnieken die uitgaan van angst, schuld en schaamte. Als je wilt dat je dochter precies doet wat je zegt, je het lastig vindt te reflecteren en voelen wat er in je leeft tè eng voor je is, dan zijn mijn workshops niet geschikt voor jou.

Het ontbreekt me aan financiële middelen, kunnen we een ruil afspreken zodat ik meekan doen met de workshop?

Dank je voor je vraag, ik hoor je. En toch, ik kan je de workshop of strand alleen aanbieden met als ruilmiddel geld, zodat ik kan voeden, creatief zijn en jou en jullie kan helpen en inspireren.