Kind

Kind

Strandjutten – spelbegeleiding voor je kind

 

 

Ervaart je kind problemen in samenspel, heeft je kind angsten, slaapproblemen of voelt je kind zich (extreem) boos of verdrietig en uit zich dit in haren trekken, slaan, schoppen, altijd maar meer willen, niet (meer) naar school willen, angstaanvallen in openbare ruimten, slaaptekort van het hele gezin of van jou? Mist je kind iemand of een plek?

 

KUN je niet meer of wil je het niet meer allemaal alleen doen?

Kom mooie vrouw, laten we eens kijken hoe we je kind kunnen helpen EN jij je relatie met je kind en leven weer vorm kunt geven.

Strandjutten

 

Strandjutten is een krachtige 1-op-1 begeleiding voor de groei van je kind, in relatie met zichzelf (gedachten, gevoelens en ervaringen) en zien wat je kind nodig heeft van jou en/of jullie als ouder(s). We strandjutten naar die thema’s en ervaringen die belangrijk zijn, voor je kind. Jij groeit in de wereld van je kind, in wie je kind werkelijk is en in de relatie met jezelf. Met kwaliteiten.

 

Je ontvangt 6 magische sessies voor je kind van 1 uur op het strand, toegang tot het online zelfstudieprogramma ‘Ontdek en Kies lievelingsgevoelens: creëer een nieuw verhaal voor je gezin, waarin jij en je kind ruimte hebben te zijn, groeien en plezier te hebben.’

+ ruimte onbeperkt al je vragen me me te delen via e-mail of app en mijn begeleiding te ontvangen.

 

Na een periode van een half jaar kun je opgelucht ademhalen en zie je je kind vanuit kwaliteiten. Je weet dat er niets mis is met je kind, wel wat je kind nodig heeft van jou en school, om zich levendig en emotioneel gezond verder te ontwikkelen. Elke dag zorg je er voor dat het fijner is, in het leven dat je vorm geeft.

 

 

 

 

“Ik vond het zwaar, maakte me veel zorgen en had lucht nodig, op het moment dat we startten met de serie sessies ‘Strandjutten’ bij Marianne. Ik verlangde naar de zorgvuldige aandacht voor mijn dochter èn voor mij. Niet in een kamer bij een speltherapeut, met een lange wachtlijst, waar alleen mijn dochter begeleiding kreeg.

Mijn dochter was soms erg boos, verdrietig en teleurgesteld. Ze sliep onrustig, was moeilijk te bereiken en klampte zich aan mij vast. Ze wilde alleen thuis spelen, zonderde zich af met koptelefoon en I-pad, wilde niet samen spelen, of bij haar vriendinnen. Ook al gingen we samen regelmatig naar de film of ergens samen heen, ‘t leek nooit genoeg en dat beklemde me.

Door de gezamelijke sessies, is er meer rust gekomen in ons gezin en in de relatie met mijn dochter. We hebben minder botsingen en meer plezier samen.

Ik kan haar, met de tools die we hebben gekregen, positief steunen als ze het moeilijk heeft. Op school gaat het beter met vriendinnen, ze geniet van paardrijden waar ze mee is begonnen. We hebben nu een nieuw verhaal voor haar geschreven, dat heeft ons allebei intens goed gedaan. En het belangrijkste, ze voelt zich nu thuis is ons nieuwe gezin”. Ella woont met haar gezin dichtbij de zee (oktober 2018).

 

Andere vrouwen vertellen dat ze het heerlijk vonden dat ze ALTIJD, op ieder moment, een vraag aan me konden stellen en direct praktische support ontvingen. Alleen dat al gaf rust, kennis van de ontwikkelingsbehoeften en het brein, ruimte en vertrouwen. Zij groeiden in liefdevol samenzijn, rust voelen, meer energie en vrolijkheid ervaren. Zij voelden zich een betere luisteraar en een liefdevolle moeder die er voor haar kind is, met genoeg ruimte voor het vormgeven is wat er voor haar toe doet.

 

Je investering is €1100,- (vrij van btw)

 

Na je betaling gaan we direct samen op pad. We plannen de 6 data voor 1 uur begeleiding, op het strand. In deze periode ben ik dicht bij je en is er ruimte onbeperkt al je verhalen, vragen aan me te stellen en mijn support 1-op-1 te ontvangen.

Na iedere sessie voel je direct dat verhalen verteld en gespeeld zijn die er toe doen voor jullie. Je kunt verder met plezier maken in de tijd samen met je kind.

 

 

Wil je weten of dit is waar je naar op zoek bent voor jou en je kind? Schrijf me. Ik help je graag.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

©2018-2022

VOORWAARDEN

Voor de coaching, net als bij mijn programma’s, ontvang je geen terugbetaling.

Data kunnen 48 uur van te voren verzet worden.