WINTER

WINTER

Kinderen verlangen tijd met jou. Ze willen NU het liefste jouw tijd, contact en nabijheid, zodat ze zich geliefd, begrepen en gezien voelen.

Januari en februari zijn de maanden van de winter die je uitdagen energie op te bouwen, zonder gestresst te raken.

Als jij vermoeid raakt of grieperig en kribbig bent, spiegelt zich dat direct in het gedrag van je kind. 

Herken je dat?

KINDINDEWINTER

WINTER

KINDINDEWINTER is een online workshop van 4 weken waarin je leert vanuit ontspanning verbinding te maken met je kind. Bewust worden hoe jij je het liefste wilt voelen in de winter.

Het online avontuur voor moeder en kind start 27 januari en eindigt 24 februari 2017.

Je leert verbinding te maken met je kind vanuit empathie en compassie, met het kinder- en tienerbrein van jongens en meisjes als basis.

Of jij je als een moeder graag creatief wilt voelen, liefdevol, verantwoordelijk of rebels, KINDINDEWINTER zal je uitnodigen op avontuur te gaan, je plek te hervinden en met je kind te verbinden. Vanuit plezier.

 

LIEVELINGSPLEK

WINTER

 

We creëren een LIEVELINGSPLEK. Die plek is bij jou thuis. Je kunt meedoen vanuit je werkkamer, huiskamer, keuken, je lievelingsstoel.

Je doet de oefeningen in je eigen tempo, op het moment dat het voor jou het meest schikt.

 

 

KINDindeWINTER; zelfstudie. Investering € 69,- (vrij van btw).

 

 

De workshop is van start. Je mag altijd een gratis gesprek met me inplannen om te horen hoe en of ik je kan helpen op een andere manier. Mail me.

AVONTUUR

WINTER

 

KINDINDEWINTER kun je ook met 1-op-1 coaching met mij doen òf met een avontuurlijke sessie met je kind of hele gezin op het strand.

Als je kiest voor de workshop + 1-op-1 coaching van mij, ben je veel specifieker in je vraag en kan ik ruimte bieden bij wat jij en je kind nodig hebben. Dit is de meest voordelige en fijne manier om online met me te werken.

 

Op het strand help ik je in 2 uur op avontuur te gaan in verbinding met je kind. Ik begeleid je in een intieme groep met max. 3 andere moeders met haar kind (2 uur). Je krijgt er een 1-op-1 FOTOSHOOT bij.

Mijn fotograaf en stille kracht Kasia Mleczko maakt pure foto’s waar je niets voor hoeft te doen, gewoon ‘zijn’.

Je ontvangt 10 foto’s van mij. Als je meer foto’s wilt, kun je die onbeperkt bij Kasia bestellen (voor € 7,- per foto). Waar en wanneer: in overleg in februari of maart 2017 op het strand in Bergen aan Zee.

 

KINDindeWINTER + 1-op-1 online coaching investering € 149,- (vrij van btw).

 

 

 

KINDindeWINTER + AVONTUURLIJKE WINTERSESSIE op het strand met FOTOSHOOT.

Je investeert €349,- (vrij van btw).

WAT LEER JE?

WINTER

 

 • Simpele en ontspannen rituelen. We staan stil bij jullie ochtendritueel, de tafelschikking en het avondritueel, zodat jij en je kind in vertrouwen kunnen zijn en het thuis veel relaxter wordt.

 

 • Wat is empathie eigenlijk, hoe zet je empathie in voor jou en je gezin en hoe kun je het stimuleren bij je kind?

 

 • Een eenvoudige, sfeervolle lievelingsplek creëren in huis voor je kind EN voor jezelf waar je tot rust kunt komen.

 

 • Je ervaart wat je kunt doen als je kind zich vrij, rebels, relaxed, avontuurlijk, stoer, rijk en liefdevol wil voelen.

 

 • Vertrouwen en je “genoeg” voelen + ervaren dat je zelf verlangens mag hebben. Perfect moederschap bestaat niet. Verbinden met wat er ècht voor jou toe doet wel.

 

 • Je “ja-maars” (geen geld, geen tijd, te druk, komt nog wel) in de ogen te kijken en plezier, frustratie en intens geluk beleven. Bewust voelen welke verlangens je als moeder en vrouw in de winter ervaart.

 

 • (Bewust) Worden van de moeder die je zelf had willen hebben, met je lievelingsgevoelens voorop.

 

JE ONTVANGT IN 4 WEKEN:

 • Drie keer per week een oefening voor jou en je kind vanuit lievelingsgevoelens (vrijdag, dinsdag en woensdag).

 

 • Twaalf video’s met mij, waarin ik je stap voor stap voordoe hoe je verbinding kunt maken als je kind zich graag vrij, avontuurlijk, stoer, rijk, warm en liefdevol wil voelen.

 

 • Twaalf e-brieven met theorie over empathie en het kinder- en tienerbrein, inspiratie voor het winterseizoen en zorgen voor jezelf en kind.

 

 • Toegang tot een intieme, online groep met moeders voor verbinding. Samen kom je namelijk veel verder, voel en ervaar je dat je niet alleen bent en kun je delen als je ergens tegenaan loopt. En ja, ik ben in deze periode dichtbij je.

 

EXTRA: Na je inschrijving ontvang je een aanvullende online mini-workshop over hoe je op een prettige en liefdevolle manier een lastig gesprek met de leerkracht van je kind aan kunt gaan.

ERVARINGEN

WINTER

Ieder seizoen staat er een passend thema centraal in LievelingsgevoelensDit is wat moeders met je delen over de winterworkshop in 2015 en 2016:

“Mijn man en ik hebben de workshop samen doorlopen en dat was ontzettend fijn te doen.

Het zorgde voor mooie gesprekken en bijzondere contactmomenten tussen ons, veel “oh ja, natuurlijk” momenten en ook een beetje verdriet over het geworstel in het verleden.

Ik voelde me echt door je aan de hand meegenomen en had het heel fijn gevonden om dat zo door de jaren heen meer te hebben gehad.

Het meest waardevolle vond ik dat de focus ineens weer op de mooie dingen komt te liggen binnen het gezin en dat heeft ook zeker een heel positief effect gehad.

De sfeer bij ons in huis is enorm veel relaxter geworden en daar heeft jouw workshop ongetwijfeld een rol in gespeeld.

Dank je wel Marianne. Ik hoop dat nieuwe ouders er net zo van genieten als wij dat hebben gedaan!” Daphne de Leeuwerik, Samen met Daphne

 

“Het was zo mooi op het strand, zo puur. Gewoon eigenlijk het mooiste cadeau, zeker met de  workshop en foto’s, dat je je als moeder en vrouw kunt wensen.

Ik heb zoveel vertrouwen in de band tussen haar en mij, dat ik veel meer ruimte en vrijheid geef dan bijvoorbeeld ruim een jaar geleden”. Stephanie

 

“Het allermooiste is wat jij voor mijn dochter gedaan hebt. Daar heb ik geen woorden voor! Je hebt haar een begin van communicatie naar mij terug gegeven. Ze zit beter in haar vel en is een stuk rustiger”. Chris

“Bedankt voor de superfijne workshop lievelingsgevoelens in de winter en voor wat ik allemaal heb mogen leren voor mijzelf en mijn kinderen. Het heeft mij enorm geïnspireerd”. Danielle

 

“Ik wil jullie bedanken voor de openheid, kwetsbaarheid en vertrouwen. Hoewel ik niemand persoonlijk ken, hebben we bijzondere momenten met elkaar gedeeld. Ik ben jullie daar enorm dankbaar voor”. N.

 

“Dank je wel Marianne. Ik heb veel geleerd, gedanst, geduld geoefend, gehuild, gedaan. Je aanstekelijke optimisme, rust en vrolijkheid werkt door. Alle moeders bedankt voor de openheid en mooie verhalen”.

WIE BEN IK?

WINTER

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, orthopedagoog, schrijver en vooral vrouw, geliefde en moeder van een dochter en zoon.

Januari is voor mij lang een maand geweest waarin ik grootse jaarplannen maakte en de drang voelde hard te gaan (werken).

Nu weet ik dat het niet werkt voor mij en veel vrouwen.

Ik wil in 2017 vasthouden aan afwachting, beloften met nieuwe maan, rijke rituelen met kaarsen, vuur en warmte en ruim voldoende slaap. In verbinding met mijn kinderen, gezin, ouders en vrienden. Met mijn lievelingsgevoelens voorop.

Ik geloof dat in deze tijd van veel afleiding het zo belangrijk is empathisch te zijn. Als eerste naar onszelf èn vervolgens naar onze kinderen en geliefden.

 

Hoe vaak laten we onszelf niet alleen, door als eerste voor onze kinderen, gezin, ouders, geliefde en werk te zorgen? En voelen we ons eenzaam en somber bij alle gedachten die in ons hoofd galmen? 

Ik weet dat het anders kan.

Jij kan dat ook.

Kom, ga mee op avontuur. Herover je plek en ontdek weer het plezier en ontspanning tussen jou en je kind. KINDINDEWINTER. Met je lievelingsgevoelens voorop.

 

 

Heb je vragen? Mail, app of bel me.

 

Met al mijn liefde, Marianne

 

© 2017 Marianne Oude Nijhuis. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. 

VRAGEN

WINTER

VRAAG: Wat als de workshop voor mij niet werkt?

ANTWOORD: Als alle kennis, video’s, oefeningen, sessie op het strand en de foto’s niets voor jou en je kind hebben gedaan, laat het me weten. Je krijgt het volledige bedrag terug. Ik wil dat je intens tevreden bent, zodat jij je gesteund voelt in het grootbrengen van je kind.

 

VRAAG. Is deze workshop voor alle moeders?

ANTWOORD. Nee. Deze workshop brengt je in beweging en vraagt los te komen van beperkende gedachten en opvoedtechnieken die uitgaan van angst, schuld en schaamte.

Als je wilt dat je kinderen precies doen wat je zegt, je het lastig vindt te reflecteren en voelen wat er in je leeft tè eng voor je is, dan zijn mijn workshops niet geschikt voor jou.

VRAAG. Hoe lang heb ik toegang tot het materiaal na de workshop?

ANTWOORD. De e-brieven en bestanden die je kunt downloaden, zoals ‘de weg naar verbinding’ zijn en blijven voor jou beschikbaar. De video’s zijn tot de zomer 2017 beschikbaar. De PDF-bestanden en oefeningen kun je voor altijd met je mee nemen.

 

WINTER