Magie

‘Magie met je kind’ is een krachtige 1-op-1 begeleiding voor de groei van de relatie met je kind en zien wat je kind, tiener of adolescent nodig heeft van jou als ouder.

Magie

 

 

Je ontvangt één magische sessie van 2 uur op het strand, 3 online coachgesprekken van 1 uur EN ruimte onbeperkt al je verhalen, vragen, video’s van je kind te delen en mijn begeleiding te ontvangen.

 

Je ontvangt als extra toegang tot de online workshop ‘Magie en empathie’ met 12 video’s + oefeningen en technieken rondom de ontwikkeling van empathie en omgaan met gevoelens bij je kind.

Mijn fotografe Kasia legt jullie samenzijn op het strand in een beeldverhaal van 10 foto’s voor jullie vast.

 

“Samen met Marianne, mijn man en onze middelste ben ik op het strand geweest voor ‘Magie op het strand’. Dit was fijn, na een hectische periode van stress, spanningen, hectiek en gezondheidsperikelen binnen het gezin. Na 3 maanden coaching, zijn we verder gegaan en gaat het dag bij dag een stukje fijner. We ervaren meer rust en minder boosheid binnen ons gezin. Nu zijn we samen op weg”.  Elise, september 2018

 

 

 

 

 

Je investering is €850,- (vrij van btw)

Na je betaling gaan we direct samen op pad. We plannen de data voor online coaching en in REAL LIFE, op het strand. In de periode van je coaching ben ik dicht bij je en is er ruimte onbeperkt al je verhalen, vragen aan me te stellen en mijn support 1-op-1 te ontvangen.

 

 

 

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent voor jou en je kind? Schrijf me. Ik help je graag in het vormgeven van een levendige en liefdevolle relatie met je kind èn je leven.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

©2018-2022

Voorwaarden

Voor de coaching, net als bij mijn programma’s, ontvang je geen terugbetaling.