Diepe duik

Adem, duik en geniet. Met plezier, in alle eenvoud.

Mentor met Marianne

Diepe duik

 

‘Mentor met Marianne’ is een krachtig, online gesprek van 1 uur.

Je duikt direct de diepte in en verheldert jouw verhaal. De inzichten en oefeningen die je ontvangt, sluiten aan op de vragen en verlangens die er bij je leven. Het helpt je direct in het versterken van de relatie met je kind, gezin of bedrijf, zodat je met plezier deel kunt nemen en de volgende stappen met helderheid kunt zetten.

Als je het verlangen hebt, eenmalig of meerdere uren, toegewijde 1-op-1 tijd in te plannen en support te ontvangen, plan hieronder je tijd met mij in.

 

 

Harmonie

 

Je kunt, in de tijd die we samen hebben, stil staan bij wat niet meer werkt, het vormen van een nieuw verhaal, inzicht verwerven in nieuwe fasen of ontwikkelingsvragen van je kind, je ouders, gezin, project of bedrijf.

Jij ontvangt 1-op-1 support bij de stappen die je wilt zetten, vanuit dat wat je nodig hebt je verlangen vorm te geven en vindt jouw vorm en vrijheid in de wereld om je heen. Je brengt de kwaliteiten die je welkom wilt heten in harmonie, vanuit openheid, liefde, vriendelijkheid, communicatie, afstemming, nieuwsgierigheid en kracht.

“In een uur tijd zeilde je om mijn analytische, abstracte woorden heen, alle planmatige aanpak en strategieën achter ons latend en tot mijn verbazing had ik het over zaken waar ik helemaal niet op voorbereid was. Ik voelde me echt gezien en het maakt me zo blij dat je op mijn pad bent gekomen. 

Bedankt voor ons gesprek, ik heb de opname uitgetikt en opgeslagen. Het inzicht en gereedschap dat je hebt meegegeven, helpt me enorm bij het vormgeven van mijn verlangen voor een hoger plan – een nieuwe gezinsmodus.” Anoniem, december 2018

 

Je investering is €250,- (vrij van btw)

 

 

 

Na je betaling van het gewenste aantal mentoruren, gaan we direct samen op pad. We plannen de data, in de door jou gewenste periode.

In de tijd dat we samenwerken, eenmalig of een langere periode, ben ik dicht bij je en is er ruimte onbeperkt al je verhalen en vragen aan me te schrijven en stellen & mijn support 1-op-1 te ontvangen. Je online coach- en mentorgesprekken vinden plaats via telefoon of zoom.

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, schrijf me. Ik help je graag in het vormgeven van een levendige en liefdevolle relatie met je kind, bedrijf èn je leven.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

©2018-2022

Dankjewel voor jouw support de afgelopen 3 maanden. Ik kan maar moeilijk in woorden omschrijven hoe blij ik ben met alle ontwikkelingen. Het grootste geschenk van onze samenwerking is dat ik door alle inzichten echt ben gaan geloven en voelen dat ik alles al in me heb. Ik ervaar veel meer rust en kan echt genieten van alle creatieprocessen. Ik heb wel het gevoel dat dit nog maar het begin is en dat voelt heel erg goed.

Ik voel me veel rustiger, nu er geen haast is. Ik mag tijd nemen om projecten te ontwikkelen en af te ronden en laat de uitkomst open. Door relaties aan te gaan met projecten voelt het veiliger.

Ik vind het echt heerlijk om zo te kunnen werken en kijk weer erg uit naar ons volgende mentorgesprek!  2019 – Laurien Baart  – www.laurienbaart.com

 

“Dankjewel – wat kun jij dit toch goed!! Precies de goede vragen stellen, verbanden leggen, beelden geven voor mijn projecten en bedrijf. Je geeft me zoveel helderheid en bruikbaars, ik ben er heel erg blij mee!” 2019 – Marieke Jansz – www.mariekejansz.com

© 2019-2022

Voorwaarden

Voor mijn mentorschap en coaching, net als bij mijn programma’s, ontvang je geen terugbetaling. Geplande data kun je tot 48 uur van te voren verzetten en binnen 90 dagen besteden.