Voed

Voed aan zee

Voed

Verlaat voor 1 dag je wereld en voed jezelf met rust, inspiratie, eenvoud en vertrouwen om je levendige project een stap verder te brengen.

Voed

 

Deze zomer, in juni 2019, ben je uitgenodigd op het uitgestrekte strand van Bergen aan Zee.

Als de dagen lang zijn en de vruchten rijpen, komen we samen in een intieme groep met sensitieve, speelse en lighthearted vrouwen.

In het magische landschap van de zee neem je de tijd in alle eenvoud te werken aan jouw project.

Deze dag bevat een opening en een afsluiting met elkaar als groep en heeft alle ruimte om alleen, samen of met 1-op-1 support aan je project te werken.

Neem je artjournal, je teken- en schildermaterialen, lievelingspen of camera mee.

Of neem je laatste creatieve financiële planning, hoofdstukken van het boek dat door jou geschreven wil worden, of je nog te schrijven projectplan mee en gebruik deze delicate, toegewijde uren – weg van alles wat je wilt en moet – aan jezelf en je creativiteit.

Voed

 

De cirkel van onze intieme community van vrouwen geeft een veilige plek je te openen.

Het samen zijn zorgt voor hartvolle ontmoetingen. Het zal je support geven achter je te laten wat niet meer helpt of niet van jou is, zodat nieuwe, speelse verhalen en creaties zich aan je zullen laten zien en vorm kunnen krijgen.

De zee luistert met ons mee in dit proces, het pad dat je maakt door het stap voor stap te bewandelen. Wandelend met blote voeten of een diepe duik in de zee. Neem dan je bikini en handdoek mee.

De zee ruist, raast of golft geduldig en wacht tot jij thuiskomt bij de wijsheid en creativiteit die je in je draagt.

Wat voor dag is dit?

Voed

 

Deze dag is geen shortcut of een schrijf je boek in 1 dag. We gaan ons niet opjagen, je ontvangt geen training of nieuwe kennis, we laten de haast achter ons.

 

We weten namelijk allebei dat een idee / van vormloosheid naar vorm brengen / fasen kent, waarin gevoelens van hoop, nieuwsgierigheid, verheugen, liefde en enthousiasme als ook van angst voor het onbekende, onzekerheid, angst om te falen of niet goed genoeg te zijn en wanhoop zich laten zien en voelen.

We voeden ons deze dag, op je mini retraite, door het werk stap voor stap met liefde te doen, met inspiratie, verbinding, eenvoud en plezier.

Wanneer

Voed

 

We komen in de ochtend van vrijdag 28 juni 2019 half 10 samen en starten met koffie, thee en taart in strandtent Noorderlicht. We hebben een lichte lunch rond het middaguur en ronden om 14 uur af met thee. We starten precies 10 uur.

of zo:

Vrijdag 28 juni 2019 van 9.30-14 uur

De prijs

 

Dit is een mini retraite, op een zilte plek om jezelf en je creatieve werk ruimte te bieden, heerlijk te drinken en eten, met je voeten in het zand, bij de uitgestrektheid van het landschap van de zee.

Je ontvangt:

* Een dag om je creatieve werk lief te hebben en te maken, in een intieme groep van maximaal 6 vrouwen.

* Je ervaart vertrouwen en focus het werk in stilte te doen, je project lief te hebben, vanuit speelsheid, harmonie, enthousiasme en nieuwsgierigheid. Je kunt in alle eenvoud en liefde aan je project werken, stap voor stap. Dat wat jij te doen hebt en wilt brengen naar de mensen die het lief zullen hebben.

* Heerlijke koffie, thee, lunch, drinken en snacks, alles inclusief, van de kaart, wat je wensen ook zijn.

* Creatieve inzichten en technieken die je helpen in het proces om je creatie vorm te geven.

* 1 oefening die je helpt steeds weer helderheid te krijgen bij troebel water en zo je creativiteit voor je project te laten stromen.

 

In de tijd vóór en 1 maand na je mini retraite ben ik dicht bij je en is er ruimte onbeperkt al je verhalen en vragen aan me te schrijven en stellen & mijn support 1-op-1 te ontvangen.

 

 

Eenmalige betaling: € 250,- (vrij van btw)

 

 

Na je betaling gaan we direct samen op pad. Je ontvangt je uitnodiging en een aantal liefdevolle vragen.

Het aantal plekken is beperkt in de intieme groep van Voed aan Zee. Als alle 6 plekken gevuld zijn, sluit ik de inschrijving tot de volgende mini retraite. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van de volgende datum in de nazomer van 2019, schrijf me en ik vertel je er graag over.

 

De plek

Met je voeten in het zand kun je kiezen aan een lange, stille tafel samen te werken bij Noorderlicht, in Bergen aan Zee.

Je bent ook vrij om / na de opening / er op uit te trekken en te strandjutten naar inspiratie, ideeën, creatieve oplossingen, te zitten of zwemmen met de vragen die er voor je leven en terug te komen voor een 1-op-1 mentorgesprek met Marianne, een gesprek met je project of bedrijf. Vertrouw jezelf en creëer.

 

 

Hoe deze dag is ontstaan

Voed

 

Mijn naam is Marianne Oude Nijhuis, orthopedagoog NVO, schrijver, mentor, moeder van 2 kinderen van 11 en 10 jaar, vrouw van mijn geliefde, dochter van gescheiden, liefdevolle ouders, zus van 3 broers en 1 zus, tante van een heel zwikkie toffe neefjes en nichtjes, logeeradres van vrienden en vriendinnen van mijn kinderen.

De essentie van mijn werk van de afgelopen 25 jaar is verbinding, empathie en het vormen van goede relaties. Als eerste tussen ouder en kind, tussen geliefden en nu ook tussen creatieve ondernemers als visievolle vakgenoten en hun project en bedrijf.

Vrouwen die graag ´iets´ willen maken voor de mensen met wie zij werken, in de vorm van een waardevol project en werk.

Een goede relatie kent kwaliteiten, zoals liefde, nieuwsgierigheid, bereidheid, communicatie, speelsheid en nog zo veel meer.

Op het moment dat het me helder werd dat er een enorme overlap is tussen de soevereine relatie die je kunt vormgeven met je kind EN met je project of je bedrijf, stapte ik in mijn wereld van mentorschap.

Deze dag op het strand is ontstaan vanuit mijn verlangen ruimte voor je te bieden het werk te DOEN, de relatie vormgeven met je project of bedrijf, vanuit creativiteit, zonder schuld, schaamte, afleiding en machteloosheid. Tijd, structuur, oefeningen en ruimte geven, zodat jij kunt maken wat zo belangrijk is voor jou EN de mensen om je heen, in een veilige container.

 

 

 

Ik nodig je uit voor deze dag, vanuit eenvoud, rust, ruimte en vertrouwen. Trust yourself en voed.

Als je wilt weten of dit is waar je naar op zoek bent, schrijf me. Ik help je graag in het vormgeven van een levendige en liefdevolle relatie met je creatieve projecten.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

copyright, mei 2019

VOORWAARDEN

Voor VOED aan ZEE, net als bij mijn programma’s, mijn mentorschap en coaching, ontvang je geen terugbetaling.