Moederschap

In verbinding met je kind

Moederschap

 

Na een pittige weg in de ontwikkeling van je kind èn jouw ontwikkeling, hunker je naar een kantelpunt. Je gevoelens, nu je moeder bent, zijn intenser dan je van te voren had gedacht. Had iemand je dat niet van te voren kunnen vertellen?

 

Machteloos en eenzaam kun je je voelen met de stilte of juist het huilen of gillen van je kind. Terwijl je zo verlangt naar in het nù leven, verbinding, speelsheid, zeeën van tijd, ontspanning, je goed voelen in je ouderschap, geld verdienen, lachen, lichtheid, diepgang en er gewoon mogen zijn.

 

Liefde geven

Moederschap

 

Door op zoek te gaan naar wat jouw kinderen van je vragen en welke vrouwelijke kwaliteiten jij in je draagt om het moederschap vorm te geven, kun je deze transformatie maken. Je kunt leren om vanuit je hart en intuïtie je kinderen groot te brengen, liefdevolle grenzen te stellen, ook als is je eerste natuur om vooral te leven vanuit je hoofd.

 

Ik geloof dat alle moeders een zachte, vrouwelijke kant in zich dragen waarmee ze hun kinderen kunnen omringen, zich kunnen inleven in hun kind en liefde geven.

Door te durven, naar jezelf te kijken, rebels en avontuurlijk te zijn en verlangens onder woorden te brengen. Door bewust te worden en iets nieuws te gaan doèn, zonder perfect te hoeven zijn voor je kinderen.

Missers uit je kindertijd kun je te boven komen, echt. Juist je verdriet kun je gebruiken om een krachtige verandering te brengen in oude patronen. Daar wil ik je graag bij helpen.

 

Jij weet ook wat echt belangrijk voor je is en waar je naar op zoek bent.

Als jij wilt afstemmen op wat je kinderen van je nodig hebben en exclusief met mij wilt werken, dat kan. Dit is wat we gaan doen:

 

 

Het vuur in jou

Moederschap

Dit is wat je kunt leren:

Je ontrafelt je vragen, leert hoe je je inleeft in je kind en kijkt wat je kind nodig heeft van jou. Je zet je wijze, krachtige vrouwelijke kwaliteiten in en ontdekt welke kanten je nog meer wilt ontwikkelen. Je leert je angsten en kritische stem te herkennen en benoemen. Je oefent vanuit je kracht en vuur te leven en stopt met overleven.

Je krijgt instrumenten in handen om met heftige emoties van jou en je kind om te gaan. Vooral staan we stil bij hoe jouw kind zich gezien en van waarde voelt. Zodat je kind zichzelf kan zijn en jullie samen plezier en avonturen kunnen beleven als gezin.

Daar waar jij het wilt, luister en kijk je naar ervaringen uit je kindertijd en de relatie met jouw moeder of vader.

We besteden aandacht aan je slaaptekort, oefenen dankbaarheid en liefde geven. Je plant tijd in om goed voor jezelf te zorgen, zoals rustig eten, een bad nemen, een boek lezen, het bos in gaan, mediteren, dansen, hard te lopen of studeren. Met je lievelingsgevoelens voorop.

 

Dit is wat je krijgt in half jaar:

 

+ We starten op het strand. Voor het eerste gesprek gaan we naar het strand. In Bergen aan Zee of het strand waar jij graag komt (en het voor mij nog in de buurt is. En ja, dat mag ook op Bali of Hawaï, als we daar toevallig allebei zijn). We nemen de tijd die nodig is, reken op 2 uur. Jij vertelt jouw verhalen, stelt vragen en vindt de antwoorden dicht bij jou en je kind.

+ Vier (4) online gesprekken gericht op iedere fase in jouw proces. Je ontvangt mijn online begeleiding bij jou thuis: je werkkamer, huiskamer, keuken, je lievelingsstoel. Via telefoon, skype of zoom. Zo kun je, zonder weg te zijn van je kinderen en tijd te verliezen, begeleiding ontvangen.

+ Iedere maand 1 thema. Je leert over de ontwikkelingsfase van jouw kind, omgaan met gevoelens, gedachten en gedrag, het (kinder-)brein, empathie, compassie en de ontwikkelingsgebieden van je kind of tiener.

+ Jouw HERO’s of eigenlijk HEROINE’s JOURNEY.

+ Kennis, inspiratie en video’s van mij. De oefeningen sluiten aan op jouw vraag en die stappen die nodig zijn voor je kind, voor jou en jullie verbinding vanuit empathie en compassie.

+ 1 Magische sessie met jou en je kind op het strand (2 uur).

+ FOTOSHOOT van jou en je dochter door mijn super getalenteerde fotograaf en stille kracht Kasia Mleczko. Zij maakt pure foto’s waar je niets voor hoeft te doen, gewoon ‘zijn’.

Voor dit traject is de prijs  997,- (vrij van btw).

JA!
Moederschap

Als je me gesproken hebt en het voelt voor ons allebei goed, zorg je voor je aanmelding door betaling met iDEAL via bovenstaande button.

 

EXTRA:

+ Je leert zelf mooie video’s van je kind te maken, zodat alles wat je ziet en hoort bij je kind richting geeft voor een oplossing in interactie (video-interactiebegeleiding).

+ 1 x extra gesprek over de video van je kind die jij zelf hebt gemaakt, zodat je leert zien, in micro-analyse, wat er al goed gaat.

+ Onbeperkt contact en hulp van mij via email en Whatsapp.

 

 

In de periode van je coaching ben ik dicht bij je. Er zullen mooie en moeilijke momenten zijn. Ik zal je toejuichen, inspireren en steunen waar het moeilijk is, op jouw pad met jullie kinderen.

 

Dit is wat andere moeders over 1-op-1 coaching zeggen:

 

“Waar mijn kind zich vrij en prachtig ontwikkelt, stel ik mijn grenzen. Ik ben minder gericht op wat anderen van mij vinden. Dat doet mij en mijn kind heel goed “. M.

“Wat maak jij me blij, positief en vol energie. Ik heb vanavond genoten en gelachen. Ook mijn geliefde is heel blij met je”. D.

“Ik weet dat als ik verbinding met mijn kinderen wil, dat dit begint met verbinding met mezelf, dat oefen ik nu”. K. 

 

 

 

Moederschap

 

Ik weet dat dit een spannende beslissing voor je zal zijn en dat je je afvraagt of je zwak bent als je begeleiding nodig hebt. Misschien vraag je je af of jij hier geld aan uit mag geven. Ik hoor je.

Als je nu alles alleen doet, probeert zelf op te lossen, dan kan dat zo eenzaam voelen. Je kind voelt dat ook. Als je het contact met je kind verliest, verleg dan nu je pad. Verbreek de stilte en kies waar je zo naar verlangt. 

 

 

Wil je weten of ik je kan helpen? Wacht niet, ik ben er voor jou.

 

 

 

Met al mijn liefde, Marianne

 

© 2017

 

 

 

Moederschap