Moederschap

In verbinding met je kind

Moederschap

 

Na een pittige weg in de ontwikkeling van je kind èn jouw ontwikkeling, hunker je naar een kantelpunt. Je gevoelens, nu je moeder bent, zijn intenser dan je van te voren had gedacht. Had iemand je dat niet van te voren kunnen vertellen?

 

Moederschap

 

Wil je wakker worden en je moederschap bewust en liefdevol vorm geven, kennis en vaardigheden leren die dicht liggen in jou en bij wat je kind nodig heeft? Zonder steeds weer terug te vallen in opvoedtechnieken als angst en schaamte?

Door op zoek te gaan naar wat jouw kind van je vraagt en welke kwaliteiten jij in je draagt om het moederschap vorm te geven, kun je deze transformatie maken. Je kunt leren om met hart en ziel je kinderen groot te brengen, ook als is je eerste natuur om vooral te leven vanuit je hoofd.

Moederschap is een 1-op-1 programma van 6 maanden, zo gemaakt je te helpen bij het creëren van het ouderschap en relatie met je kind waar je naar verlangt.

 

 

Misschien heb je het gevoel dat je meerdere cruciale stappen met je kind gemist hebt, vanuit je relatie met angst en de drang te overleven. 

Misschien heb je het gevoel dat je je kind tekort hebt gedaan. 

Misschien voelt je middelste kind zich altijd alleen in jullie gezin en voel je je machteloos hoe je met haar de verbinding kunt versterken.

Misschien heeft je kind het zo lastig op school en uit je kind dit thuis in gedrag waar je geen antwoord op weet. 

Of misschien gaat je kind bijna op kamers en schaam je je voor de verwijdering en stilte die tussen jullie is ontstaan.

 

Alle ouders kunnen verbinding, liefde en hechting met hun kinderen verzorgen, vanuit vertrouwen.

Als je de dans met angst durft te zien, kun je verbinding met je kind maken. Altijd. Door te durven, naar jezelf te kijken, rebels en avontuurlijk te zijn en verlangens onder woorden te brengen. Door bewust te worden en iets nieuws te gaan doèn, zonder perfect te hoeven zijn voor je kind.

Missers uit je kindertijd kun je te boven komen. Juist je verdriet en voelen wat je verlangt, kun je gebruiken om een krachtige verandering te brengen in oude patronen. Daar wil ik je graag bij helpen.

 

Jij weet ook wat in de diepte echt belangrijk voor je is, waar je naar op zoek bent.

Als jij wilt afstemmen op wat je kinderen van je nodig hebben en exclusief met mij wilt werken, dat kan. Dit is wat we gaan doen:

 

 

Moederschap

Dit is wat je kunt leren:

Je ontrafelt je vragen, leert hoe je je inleeft in je kind en kijkt wat je kind nodig heeft van jou. Je zet je kwaliteiten in en ontdekt welke kanten je nog meer wilt ontwikkelen. Je leert je angsten en kritische stem te herkennen en benoemen. Je oefent vanuit je kracht en ziel te leven en stopt met overleven.

Je krijgt instrumenten in handen om met grote gevoelens en emoties van jezelf en je kind om te gaan. Vooral staan we stil bij hoe jouw kind zich gezien en van waarde voelt. Zodat je kind zichzelf kan zijn, erbij hoort voelen en jullie samen plezier, creativiteit en avonturen kunnen beleven.

Daar waar jij het wilt, luister en kijk je naar ervaringen uit je kindertijd en de relatie met jouw moeder of vader.

We besteden aandacht aan slaap, oefenen dankbaarheid en liefde geven. Je plant tijd in om goed voor jezelf te zorgen, zoals rustig eten, een bad nemen, een boek lezen, het bos in gaan, mediteren, dansen, hard te lopen of studeren. Met je lievelingsgevoelens voorop.

 

Dit is wat je krijgt in half jaar:

 

+ We starten op het strand. Voor het eerste gesprek gaan we naar het strand. In Bergen aan Zee of het strand waar jij graag komt (en het voor mij nog in de buurt is. En ja, dat mag ook op Bali of Hawaï, als we daar toevallig allebei zijn). We nemen de tijd die nodig is, reken op 2 uur. Jij vertelt jouw verhalen, stelt vragen en vindt de antwoorden dicht bij jou en je kind.

+ Zes (6) online gesprekken gericht op iedere fase in jouw proces. Je ontvangt mijn online begeleiding bij jou thuis: je werkkamer, huiskamer, keuken, je lievelingsstoel. Via telefoon, skype of zoom. Zo kun je, zonder weg te zijn van je kinderen en tijd te verliezen, begeleiding ontvangen.

+ Iedere maand 1 thema in jouw 1-op-1 online leeromgeving. Je leert over de ontwikkelingsfase van jouw kind, omgaan met gevoelens, gedachten en gedrag, het (kinder-)brein, empathie, compassie en de ontwikkelingsgebieden van je kind of tiener.

+ Jouw HERO’s of eigenlijk HEROINE’s JOURNEY.

+ Kennis, inspiratie en video’s van mij. De oefeningen sluiten aan op jouw vraag en die stappen die nodig zijn voor je kind, voor jou en jullie verbinding vanuit empathie en compassie.

+ 1 Magische sessie met jou en je kind op het strand (2 uur).

 

 

Voor dit traject is de prijs  997,- (vrij van btw).

JA!
Moederschap

Na je online betaling via bovenstaande betaalknop gaan we van start.

 

EXTRA:

+ Je leert zelf mooie video’s van je kind te maken, zodat alles wat je ziet en hoort bij je kind richting geeft voor een oplossing in interactie (video-interactiebegeleiding).

+ 1 x extra gesprek over de video van je kind die jij zelf hebt gemaakt, zodat je leert zien, in micro-analyse, wat er al goed gaat.

+ Onbeperkt contact en hulp van mij via email en Whatsapp.

 

 

In de periode van je coaching ben ik dicht bij je. Er zullen mooie en moeilijke momenten zijn. Ik zal je toejuichen, inspireren en steunen waar het moeilijk is, op jouw pad met jullie kinderen.

 

Dit is wat andere moeders over 1-op-1 coaching zeggen:

 

“Waar mijn kind zich vrij en prachtig ontwikkelt, stel ik mijn grenzen. Ik ben minder gericht op wat anderen van mij vinden. Dat doet mij en mijn kind heel goed “. M.

“Wat maak jij me blij, positief en vol energie. Ik heb vanavond genoten en gelachen. Ook mijn geliefde is heel blij met je”. D.

“Ik weet dat als ik verbinding met mijn kinderen wil, dat dit begint met verbinding met mezelf, dat oefen ik nu”. K. 

 

Ik wilde geen spijt meer hebben dat de tijd met mijn 2 kinderen me door mijn vingers glipt. Ik wilde keuzes voor hen maken, zonder bang te zijn dat anderen een oordeel hebben dat ik dingen op een andere manier dan standaard doe. Leren hoe ik mezelf kan helpen, als de reactie van anderen me het gevoel geven dat ik er niet bij hoor.

Mijn doel is om nog meer te genieten, er te zijn voor mijn jongens en hen nog beter te leren begeleiden. Te leren over het brein, gedrag, gevoelens. 

 

Door aan de slag te gaan en mijn verhaal en verlangens onder ogen te zien, neem ik nu kleine stappen en meer tijd. Zo weet ik zeker dat het haalbaar is en we er allemaal van kunnen genieten. Voorbereiden, op avontuur gaan, visualiseren, iedereen in ons gezin aan het woord laten, flexibel zijn, meer benoemen wat er leeft, al is en gevoeld wordt.

Mijn zoon gaf deze week aan de leerkracht van groep 3 terug toen zij zei: “je bent zeker boos”; “Nee juf, ik voel me gefrustereerd omdat het niet lukt zoals ik het bedacht had.” Dat geeft zoveel rust en ruimte voor mijn zoon van 6. Het creëert ook de kans voor de leerkracht om zijn gedrag te begrijpen, zijn gevoel te herkennen èn hem te helpen bij het verwerken van zijn werk in de klas. Hij mag nu meedoen met nieuwe, uitdagende lesstof. 

Ik geniet van de nieuwe glundermomenten die ik samen met de kinderen heb en vier dit.

Het heeft al zoveel gebracht. Ik vind het heel fijn dat Marianne meekijkt en luistert. Ik voel me zo gesteund, want ik sta er best wel alleen voor om deze weg met mijn kinderen te bewandelen. Het geeft me zoveel moed om gewoon te zeggen: “Nee, ik ga deze kant op. Ik ga hierin verder, want dit werkt.” Ik voel me zo gesterkt door de ideeën van Marianne. Alle dingen die we de afgelopen tijd veranderd hebben, het heeft zoveel gebracht. Ik kan bijna niet zeggen hoe dankbaar ik daarover ben.” Anne

 

 

 

Moederschap

 

 

Als je nu alles alleen doet, probeert zelf op te lossen, bang bent dat de verbinding en tijd met je kinderen je door de vingers glipt, is het tijd liefdevolle begeleiding te ontvangen.

 

Ik verheug me erop je welkom te heten in het landschap van moederschap met verbinding, empathie, compassie, speelsheid, zeeën van tijd, creativiteit, ontspanning, je goed voelen, lichtheid, verdieping en er gewoon mogen zijn. In dit landschap is de plek waarin verbinding, plezier en hechting met je kind jouw vorm krijgt.

 

 

 

Je kunt voor al je vragen contact met me opnemen, dat doe je hier.

 

Met al mijn liefde, Marianne Oude Nijhuis

 

© 2018

 

 

 

Moederschap