Workshop

Workshop

Buiten is alles stil en in rust, binnen is het warm en open. 

Smeed je intentie

 

Smeed je intentie’ is een workshop van 1 dagdeel op:

VRIJDAG 11 januari 2019 (VOL)

of

VRIJDAG 8 februari 2019

Deze workshop helpt je de ideeën die bij je aankloppen te ontvangen, kiezen en er een intentie voor te schrijven. Je smeedt je intentie, met hart en ziel.

 

Belofte

 

De workshop zal doorweven zijn, als zeeliefhebber, schrijver, lighthearted orthopedagoog, mentor, speelse bewaker van heelheid en zachte rebel, met mijn perspectieven op de ontwikkeling van kinderen, ouderschap, ondernemerschap, onderwijs, creativiteit, gevoelens en (ziels-)kwaliteiten.

Ik breng mijn wijsheid mee in loslaten wat niet meer werkt, leren durven, ademruimte maken en focus brengen op wat echt belangrijk voor je is, in de wereld om je heen, als liefdevol, rijk mens.

 

VOOR WIE?

 

Je zult genieten van deze workshop als je weet dat je prachtige ideeën bij je draagt en allerlei opleidingen en trajecten hebt gevolgd om je leven vorm te geven.

Als je weet dat je je genius, talenten en kwaliteiten in je draagt om het te DOEN, wat het idee van je vraagt.

Je weet ook dat te midden van je gezin, onderneming, werk voor een opdrachtgever, gemeente, school of verzekering, jouw idee niet de eerste prioriteit is geweest.

Iets houdt je tegen.

Voordat het idee bij een ander aanklopt, voel jij dat het NU tijd is, een eerste stap te maken en JA te zeggen, tegen je verlangens.

Durf je open te doen?

Workshop

 

Ja, maar…

Hoe kan je JA zeggen, tegen het idee dat bij je op de deur klopt en waarvoor je tot nu toe niet durfde open te doen? Omdat het je niet uitkomt, je er geen geld aan wilt besteden, je wilt wachten totdat je kinderen de deur uit zijn.

Hoe leer je JA tegen het idee te zeggen waar je nu geen focus, energie of lef voor hebt of niet weet HOE je het idee tot leven kunt brengen.

Oh, ik snap je. Ik voelde me enorm gespannen en schuldig, toen ik met mijn idee instapte in mijn mastermind, oktober 2017. Bang dat ik geld, tijd en energie weghaalde voor de toekomst vàn en met mijn kinderen.

 

En toch… Ik wilde zo graag mijn zielspad bewandelen, mijn ideeën uitwerken en een mentor kiezen die me daarbij kon helpen.

Vanaf het eerste moment dat ik JA zei, veranderde alles. Het bracht me terug bij alles wat er IN me is, zodat ik van daaruit kan creëren. Het gaf mij inzicht in mijn (ziels-)kwaliteiten, in mijn creatieproces, tijd, energie, focus en vertrouwen voor nù en daardoor ook de toekomst. 

En ik genoot van in mijn tempo werken, leren, ontspannen, uitrusten en me niet te hoeven meten aan een groep. Ik genoot van de hulp van mijn mentor bij mìjn vragen EN een luisterend oor, inspiratie en ruimte van mijn mede-creatievelingen die een uniek creatieproces doorliepen.

Die ervaring en kennis geef ik nu graag door. Ik zal je enkele van mijn verhalen vertellen in de workshop, dat wat me het meeste plezier gaf in mijn onderneming de afgelopen 7 jaar èn creatieprocessen. 

De reden waarom ik de workshop, is omdat er een stap vooraf gaat, voordat je je langere tijd kunt verbinden aan één idee in een mastermind van 6 maanden.

Die stap ligt in je intentie. In deze workshop zal ik je leren je werkelijke idee te vinden en je intentie te schrijven, zodat het klopt, voor jou! Zó klopt, dat het aan je te horen en zien is.

Het vinden van je idee, verlangen of project past zo mooi in deze periode van het jaar. Tussen 4 januari en 4 februari mag een nieuw begin gemaakt worden, als een onzichtbare, nieuwe kiem. Net als in de natuur.

Tussen 4 februari en 4 maart mag je bescherming en je nieuwsgieirgheid aan je idee geven, zodat de eerste structuren van binnenuit ontstaan voor een startend groeiproces.

 

DE PLEK

Workshop

 

Na lang zoeken naar een intieme locatie op een centrale plek in Amsterdam, koos ik toch voor deze warme, sfeervolle en weidse plek.

Je kunt er eenvoudig komen door in je auto te stappen en je mee te laten voeren door de inspirerende natuur van de Eilandspolder, dichtbij Alkmaar.

Nadat ik de locatie had gezien en vol enthousiasme JA had gezegd, reed ik terug onder 2 regenbogen. Zo blij, ik wist, het klopt. Dus nu vraag ik jou om naar deze plek te komen en te starten met jouw creatieproces.

 

VRIJDAG 11 januari 2019 (VOL)

of

VRIJDAG 8 februari 2019

Tijd: 10-13 uur

Welkom vanaf 9.30 uur

Locatie: Grootschermer

Prijs: € 75,- (vrij van btw)

Er is vooraf en tijdens de workshop koffie met warme melk, verse thee en water, oh en ik bak vast weer taart.

Na de workshop staat er een lokale lunch voor je klaar. Je mag die meenemen als je weer weg gaat of wilt wandelen. Je bent ook welkom nog een uur te blijven en samen te eten, binnen bij het vuur, of buiten met vuurkorf, aan het water.

 

  • Reistijd vanuit Amsterdam en Haarlem: 37 minuten met de auto.
  • Reistijd vanuit Alkmaar: 16 minuten met de auto.
  • Reistijd vanuit Hilversum: 52 minuten met de auto. 

 

Dit is mogelijk

Workshop

 

Tijdens de workshop ontvang je krachtige oefeningen en heb je (adem-)ruimte al je vragen te stellen om tot je idee en intentie te komen.

Je ervaart vertrouwen en focus het werk in stilte te doen, je idee lief te hebben, vanuit speelsheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid. 

De mensen om je heen, in de workshop, inspireren je, juichen je toe en leren je kennen.

Dit helpt je om het fundament voor je idee, verlangen of project te smeden (JA, dat mag met vuurwerk) EN het de structuur en vorm te geven die het nodig heeft, stap voor stap.

Het kan dat je in 3 uur zicht krijgt op de weg die voor je ligt, vanuit vertrouwen, lichtheid en plezier. 

Ik beloof je dat ik je breng naar de plek waar jij JOUW idee vindt. 

Als jij komt, je tijd en energie geeft aan je idee, dan is het mogelijk dat je weggaat met een intense vreugde, nu je weet wat je volgende stap is om je idee om te zetten naar een project.

Een project waar je ‘s ochtends je bed voor uit springt, nieuwsgierig naar bent en iedere week een aantal uur, in alle eenvoud en liefde, aan wilt werken! Dat wat jij te doen hebt en wilt brengen naar de mensen die het lief zullen hebben.

 

 

Geef je nu op:

Eenmalige betaling €75,- (vrij van btw)

 

Het aantal plekken is beperkt op deze intieme plek.

Van de 4 plekken op 8-2-2019 zijn er nog 3 plekken vrij.

 

Als alle plekken gevuld zijn, sluit ik de inschrijving voor geheel 2019.

 

Met al mijn liefde,

Marianne Oude Nijhuis

VOORWAARDEN WORKSHOP

 

Voor deze workshop ontvang je geen terugbetaling. Als je twijfelt of de workshop bij je past, kun je altijd contact met me opnemen door me te schrijven. Ik help je graag bij je beslissing of dit is waar je naar zoekt.

 

Na de workshop nodig ik je uit, als je wilt, voor een gesprek over de Creatiecirkel. De creatiecirkel is een 6 maanden online Mastermind.

De Creatiecirkel – Mastermind start maandag 25 februari 2019 tot 10 september 2019! Als je zoekt naar een plek waar jij en je idee intensieve support ontvangen, hier ben je welkom. Wil je nu alvast alle info ontvangen? Schrijf me gerust.