Kernverhaal

Lotte

 

“Op het moment dat 2017 op haar einde liep en goede voornemens voorbij vlogen, moest ik, weer eens, veel aan je denken.

Marianne, wat ben ik dankbaar voor wat je me hebt laten inzien het afgelopen jaar tijdens onze twee strandwandelingen en ons online coachcontact. Het heeft me zoveel lichter, krachtiger en mooier gemaakt. Mijn intentie voor 2018 is dan ook dat voortzetten.” Lotte.

Jen

Kernverhaal

 

“Thank you!! Thanks for the best gift I could have asked for! Your listening ear was balm for my soul.” Jen, jun 2018

Tabitha

 

“Wow wat is het afgelopen half jaar of eigenlijk het afgelopen anderhalf jaar een grote verandering geweest. Ik wist op 1 januari 2018 dat dit het jaar van de verandering zou worden en heb daar ook om gevraagd. Ik wist om mijn droom te kunnen vervolgen er verandering moest komen.

Hoewel ik dacht dat dit ging om mijn persoonlijke angsten te overwinnen, heeft het mij nog veel meer gebracht dan ik had kunnen hopen. Ik wil je danken, vanuit mijn liefdevolle hart, je wist een zaadje bij mij te planten en ik vond mijn weg in de juiste richting.

Het is nu tijd voor mij om te bloeien”.  Tabitha, mei 2019

 

 

 

 

Kernverhaal is een schrijfretraite voor jou als ouder of ondernemer, met een live ontmoeting van een dagdeel aan zee en 3 online coachgesprekken van 1 uur in de periode van 3 maanden.

In onze tijd samen geef je je levensverhalen, gevoelens en vragen ademruimte, duik je de diepte in en geniet je van de golven, wind, stilte, zon of de storm. Je ziel en de zee luisteren met ons mee.

Kernverhaal