NIEUWS

KINDERCIRKEL

15 april 2019

KINDERCIRKEL

 

Levendige gesprekken in de magische wereld van het moederschap.

 

VRIJDAG 10 mei 2019 10-11 uur

 

De KINDERCIRKEL IN REAL LIFE is er iedere maand voor creatieve, levendige moeders met een speelse en open nieuwsgierigheid voor het leven met kinderen, vanuit heelheid, eenvoud, liefde en plezier.

 

De kindercirkel is een plek waar je aanwezig kunt zijn in de waarheid van je moederschap en de vragen die je kind aan je stelt, kunt delen. Je ontvangt 1 oefening van mij en de support die je voor het emotionele welzijn van jezelf en je kind, tiener of adolescent nodig hebt.

 

Heb je jonge kinderen die graag bij je willen blijven? Natuurlijk, dat kan.

 

  • TIJD: 10-11 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur. Ik bak verse appeltaart voor je, er is koffie met warme melk, water en thee.

 

  • PLEK: Het Witte Kerkje, Kerklaan 4, Alkmaar. De plek is goed te bereiken met OV en er zijn heel veel plekken om je auto vrij te parkeren. Wandelend of op de fiets komen kan natuurlijk ook.

 

  • Aantal plekken: 10

 

  • Prijs: €15,-

 

  • DATUM: 10 mei 2019 

 

JA, ik kom vrijdag 10 mei 2019, 10-11 uur

 

NIEUWE DATA voor de Kindercirkel:

 

Woensdag 5 juni, 10-11 uur

Vrijdag 12 juli, 10-11 uur met je kinderen, tieners en jong volwassenen, als je wilt voor het vieren van de start ZOMERVAKANTIE!

 

 

Het aantal plekken is beperkt in de intieme groep van de Kindercirkel. Als de 10 plekken gevuld zijn, sluit ik de inschrijving tot de volgende kindercirkel.

 

Met al mijn liefde,

Marianne Oude Nijhuis

 

p.s. Je bent ook welkom in de online Kindercirkel, gratis. Iedere maand, van september 2018 tot juni 2019 ontvang je een oefening in een korte video van mij in de online Kindercirkel.

Je ontvangt support voor groei en plezier in het leven met je kind, tiener of adolescent èn je relatie, gezin, werk of bedrijf.

Ik verheug me er enorm op verschuivingen te zien waarvan ik WEET dat ze dit jaar zullen plaatsvinden!!

Kom, stap binnen. Klik hier, maak nieuwe vrienden, geef géén advies, wel je aanmoediging en iets van je magie! Ik verheug me erop!