Marianne

Marianne

Tijd

Marianne

Mijn naam is Marianne, orthopedagoog en schrijver. Tijd is mijn meest kostbare bezit. Tijd voor het creëren van het leven waar ik van droom. Tijd voor mijn kinderen, mijn geliefde, mijn bedrijf, mijn ontwikkeling en wat ik wil brengen aan de wereld.

Stel dat het de bedoeling is dat ik me goed voel? Dat jij je goed voelt, dat we ons goed voelen? Wat wil ik dan nu doen? Elke dag stel ik me de vraag hoe ik me wil voelen en hoe ik mijn tijd wil indelen en geven aan anderen.

Ik omarm gevoelens, hoe moeilijk ze soms ook zijn. Ze zeggen alles en bepalen gedrag en gedachten. Pas als je naar je gevoelens luistert, leef je in contact met jezelf, kinderen, ouders, vrienden.

In mijn jeugd waren mijn ouders bang voor hun gevoelens en kende ik als kind veel angst in het gezin waar ik opgroeide. Ik kies als ouder en professional voor een liefdevolle weg.

Kern

Marianne

Iedereen is kind geweest, krijgt, heeft, wenst ze of juist niet. In je kindertijd wordt het fundament gelegd voor je pad, je vertrouwen, je liefde voor de wereld, voor contact met andere mensen en contact met jezelf.

Door kinderen in liefde, vanuit compassie en empathie groot te brengen wordt de wereld een beetje mooier. Daar wil ik graag aan bijdragen.

In mijn kern weet en voel ik dat mensen altijd het pad kunnen verleggen, rust kunnen vinden in zichzelf en beseffen dat het goed is wat ze doen. Zodat je als ouder vanuit ontspanning kunt genieten en er gewoon mag zijn.

Ademruimte

 

In je moederschap kun en hoef je niet perfect te zijn. Wel kun je groeien als vrouw en jezelf en kind leren zien om wie jullie werkelijk zijn. Zeker als je moederschap of je kinderen meer van je vragen dan je ooit had kunnen voorzien. Ik inspireer en help je graag.

 

 

Ik ben opgeleid als Orthopedagoog NVO, Leerkracht Primair onderwijs en School Video Interactie Begeleider (SVIB). Ieder jaar volg in trainingen in mijn vakgebied, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

In 2015 deed ik mijn eerste mindfulness training, nam ik deel aan Break Free van Great Communicators en was Hennie Tibben mijn businesscoach.

In 2016 volgde ik B-school van Marie Forleo, 3 trainingen van Brené Brown, HERO’s Journey bij Great Communicators en de koudetraining bij Wim Hof, alias The Iceman.

Iedere dag schrijf, lees, mediteer ik en beoefen ik kundialini-yoga. Iedere week zwem ik in de zee, in de 4 seizoenen. Dat is mijn ontdekking naar verbinding met mijn lichaam, adem, ziel, kou, warmte, de liefde en mijn verhaal.

De boeken die ik om mee heen verzamel gaan over (bijzondere) kinderen, vrouwelijk leiderschap, ouderschap, psychologie, orthopedagogiek, ondernemerschap, werk, onderwijs, de natuur, het (kinder-)brein, gevoelens en vooral over empathie en compassie.

Dank je wel dat je tot hier gelezen hebt en dat je hier bent.

 

Wil je rond volle en nieuwe maan mijn gratis e-brieven in je e-brievenbus, vraag de oefening LIEVELINGSGEVOELENS aan. Die oefening kun je samen met je kind doen en is ook geschikt als basis als je zelf wilt weten hoe je je het liefste wilt voelen.

Je mag ook altijd een bericht sturen, ik lees alles met liefde.

 

© 2017 Met al mijn liefde, Marianne

 

Ik werk volgens de richtlijnen van mijn beroepscode van de NVO.

Linkedin